HAS Parti Trabzon'da kuruldu

Esnaf, Avukat, Doktor, Mühendis, Emekli, iş adamı genç yaşlı toplumun her kesiminden gelen isimlerle kurulan Has Parti yola çıkıyor.  Halen Trabzon İl Genel Meclisi üyesi olan Mehmet Aydın, Doktor Arif Köroğlu, Avukat Fatih Çakır, Köprübaşı Belediye eski

HAS Parti Trabzon'da kuruldu

Esnaf, Avukat, Doktor, Mühendis, Emekli, iş adamı genç yaşlı toplumun her kesiminden gelen isimlerle kurulan Has Parti yola çıkıyor.

 

Halen Trabzon İl Genel Meclisi üyesi olan Mehmet Aydın, Doktor Arif Köroğlu, Avukat Fatih Çakır, Köprübaşı Belediye eski Başkanı Akademisyen Sebahattin İmamoğlu, Mali Müşavir İ.Hakkı Küçükali, İktisatçı Bayram Öztürk, Serbest Muhasebeci Nurettin Kurt, Sürmene Belediye eski Başkanı Cemalettin Aksoy, İş adamı A.Haydar Baş ,Ahmet Yazıcıoğlu ve Yusuf Çakar gibi isimler listede yer aldı. İl Kurucuları arasında 27 yaşında ki eczacı Akif Yazıcı en genç üye olurken Has Parti Trabzon Kurucular Kurulunun yaş ortalaması ise 40 olarak istatistiklere geçti.

 

Osmanlı İmparatorluğunun “Medeniyet Güneşi” sembolünü logo olarak alan ve Genel Başkanlığını Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ’un yaptığı Has Partinin Trabzon’da ki İl Başkanlığı Kahraman Maraş Caddesi Bulut İş Merkezi Kat: 4 Trabzon adresinde hizmet verecek.

 

Has Parti Trabzon İl Kurucuları şu isimlerden oluştu; Ömer Topaloğlu, İsmail Hakkı Küçükali, Muhammet Ali Altuntaş, Nurettin Kurt, Bayram Öztürk, Ali Haydar Baş, Mehmet Aydın, Sebahattin İmamoğlu, Hasan Öztorun, Dr.M.Arif Köroğlu, M.Hanefi Topaloğlu, Yusuf Çakar, Av.Fatih Çakır, Faruk Sayın, Hüseyin Yazıcı, Cemalettin Aksoy, Akif Yazıcı, Ruhan İskender, Ahmet Yazıcıoğlu, Hüseyin Aygün, Esat Hancı.

 

Partili partisiz herkesi Has Parti de siyaset yapmaya davet eden ve özellikle gençlerin ilgisinden çok memnun olduğunu belirten Ömer Topaloğlu; “Geçmişimizi inkâr etmiyor, iftihar ediyoruz. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değil rakibidir. Daha iyiyi yapabilmek için çalışmalar yapacağız. Siyasi mücadelemiz yüksek hedefler uğruna devam edecek ve sonuna kadar milletimizin duaları, destekleriyle ve medeniyetimizin bize vermiş olduğu büyük güçle ayakta duracağız. Has Parti’nin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler