Hangi parti kapanıyor!

12 Haziran seçimlerinden başarısızlıkla çıkan Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) asker kökenli Genel Başkan Osman Pamukoğlu, partiyi kapatma kararı aldığını açıkladı. Pamukoğlu, AK Parti'ye oy verenlerin de yanlış yaptığını savundu. HEPAR Genel Başkanı Pa

Hangi parti kapanıyor!

12 Haziran seçimlerinden başarısızlıkla çıkan Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) asker kökenli Genel Başkan Osman Pamukoğlu, partiyi kapatma kararı aldığını açıkladı. Pamukoğlu, AK Parti'ye oy verenlerin de yanlış yaptığını savundu.

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, "Partiyi açmak kadar, kapatmak da bir stratejik karardır. Partiyi kapatıyorum. 10 Temmuz'da yapılacak olağanüstü kurultayla yasal işlem sonuçlandırılacaktır. " dedi.

Partiyi kapatma kararını duyurduğu açıklamasında seçim değerlendirmesi de yapan Pamukoğlu, AK Parti'ye oy verenleri yanlış yapmakla itham ederek, "Yanlış bir şeyi milyonlarca insan söylese de, o yine yanlıştır. " ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset