Hamzaçebi iddialara ne dedi?

CHP'li Mehmet Akif Hamzaçebi, Komisyon Başkanı Nabi Avcı'ya bant aparatı fırlattığı iddialarını yalanladı.TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda, 4+4+4 tasarısı görüşülürken çıkan olaylarda Komisyon Başkanı Nabi Avcı'ya bant aparatı fırl

Hamzaçebi iddialara ne dedi?

CHP'li Mehmet Akif Hamzaçebi, Komisyon Başkanı Nabi Avcı'ya bant aparatı fırlattığı iddialarını yalanladı.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda, 4+4+4 tasarısı görüşülürken çıkan olaylarda Komisyon Başkanı Nabi Avcı'ya bant aparatı fırlattığı iddia edilen CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, NTV'de iddialara cevap verdi.

Hamzaçebi şöyle konuştu:
-Meclis Başkanı hukuk adamıdır. Hukuku görmezden gelemez. AKP milletvekillerinin komisyon tecrübeleri yok. Bu zorbalık gerçekleştirdiler bunun sürmesini istiyorlar.

-Sayın Avcı gerçekleri anlatmıyor. Zaten “Ben görmedim ama öyle söylendi” diyor. Bir bant aparatının ardına demokrasi ayıbı saklanıyor.

-Sayın Başkan’a etrafını saranlardan dolayı ulaşamadım. Sesimi duyurmak için o plastik bant aparatını önüne ittim. Fırlatmadım. O gün komisyona Başbakan’ın emir ve komutasında bir Avcı gelmişti. Ben ona bunu yakıştıramadım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset