'Halkın çıkarı için iktidara talibiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl başkanı M. Volkan Canalioğlu, halkın iktidarının yakın olduğunu belirterek, “Kendi çıkarımız için değil, halkın çıkarı için iktidara talibiz” dedi.Başkan Canalioğlu, Köprübaşı ve Yomra İlçe Danışma Kurulu toplantılarında

'Halkın çıkarı için iktidara talibiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl başkanı M. Volkan Canalioğlu, halkın iktidarının yakın olduğunu belirterek, “Kendi çıkarımız için değil, halkın çıkarı için iktidara talibiz” dedi.

Başkan Canalioğlu, Köprübaşı ve Yomra İlçe Danışma Kurulu toplantılarında yaptığı konuşmada, “Kendi çıkarımız için değil, halkın çıkarı için iktidara talibiz. Halka ulaşarak kendimizi, partimizi, yapacaklarımızı anlatacağız. Onların sorunlarını dinleyerek, kendimizi de iyi anlatarak iktidara geleceğiz. Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının şehit kanlarıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin CHP’ye dünden daha çok ihtiyacı var” dedi.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Canalioğlu, parti içi iktidar mücadelesinin, CHP’nin iktidarı için verilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: “Parti içi iktidar için verdiğimiz çabayı, partimizin iktidarı için vermeliyiz. Kimsenin partiye küsmeye hakkı yoktur. Herkes iktidar yürüyüşünde yerini almalıdır. Küskünlükleri bir tarafa bırakıp elele verme zamanı gelmiştir. Eski veya yeni yönetici demeden herkes CHP iktidarı için çalışmalıdır. Biz bizi anlamalıyız ki, vatandaş da bizi anlasın. Saldırı-savunma durumunda kalmayalım. Ortak hedefe odaklanalım. Sevgiyi ön planda tutalım. Kimseyi kırmayacağız, kimseyi üzmeyeceğiz, CHP iktidarı için enerjimizi, bilgimizi harcayacağız. Çünkü biz bir aileyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler