Haber61'den vekil adaylarına jest

12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen birçok isim kamuoyunda ortaya çıkmaya başladı bile. İşte bu süreçte haber61 Yayın Grubu milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor…Tam 3 ay sonra yapılacak

Haber61'den vekil adaylarına jest


12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen birçok isim kamuoyunda ortaya çıkmaya başladı bile. İşte bu süreçte haber61 Yayın Grubu milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor…

Tam 3 ay sonra yapılacak olan seçimler için geri sayım başladı. Milletvekili olmak isteyenler aday adaylıkları için bir yandan başvurularını yaparken bir yandan da adaylıklarını ilan ediyor.

Türkiye dolayısıyla Trabzon seçim maratonuna giriyor, milletvekili aday adayları için kaçırılmayacak bir fırsatın müjdesini veriyoruz.

Haber61 ve Radyohaber61 grubu, Milletvekili aday adaylarına önce radyo programında doyumsuz bir sohbet eşliğinde canlı yayında kendilerini tanıtma imkanı daha sonra da radyo haber61.net’in flash manşet kısmında yazılı olarak gün boyunca röportaj imkanı sunacak.

- Neden milletvekili aday adayı oluyorsunuz?
- Trabzon için projeleriniz neler?
- Kendinizi Milletin temsilcisi olmaya yeterli gördüğünüz konular neler.
- Siyaset geçmişiniz ve edindiğiniz tecrübeler neler?
- İnsanlar size neden oy versin diğerlerinde ayrıcalığınız ne olacak?
- Milletvekilliğine ne kadar hazırsınız?
- Trabzon’dan Ankara’ya gidip de Ankara’da kalacaklardan mısınız?

Milletvekilliğine soyunan adaylar peki bu soruları Radyohaber61’de cevaplamaya hazır mısınız?

haber61 Yayın Grubu'ndan milletvekili adayları için büyük tanıtım fırsatı! Radyohaber61 ve haber61.net işbirliğiyle yapılacak tanıtım ve reklam çalışmaları sayesinde Milletvekili adayları içinde hep bir adım daha önde olacaksınız.

ADAYLAR ARASINDA FARK YARATIN!
Seçim çalışmaları boyunca fark yaratarak diğer adaylara fark atmak istiyorsanız ve halka kendiniz en doğru şekilde anlatmak istiyorsanız yapacağınız şey çok basit:

Kaçırılmayacak bu fırsat için :

0462 326 73 73 ve 0532 456 71 41 numaralı telefondan ya da info@haber61.net  mail adresinden haber61.net ve radyohaber61’e ulaşın. Haber61 ve radyohaber61 ile hep bir adım önde olun!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler