Güzide Uzun'dan Canan Kaftancıoğlu'na destek!

CHP Trabzon Kadın Kolları Olağan kongresi yapıldı. Hava Olcayto'nun güven tazelediği kongrede tartışmalı isim İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek geldi.

Güzide Uzun'dan Canan Kaftancıoğlu'na destek!

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek verdi. Başkan Güzide Uzun, "İstanbul İl Başkanımız 2 yıldır zaten Parti Meclisi Üyeliği görevini yapıyordu. Her ne hikmetse İstanbul'a İl Başkanı olunca birden bire korku egemen oldu AKP iktidarında. Korkunun ecele faydası yoktur diyorum buradan" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Olağan Kongresi CHP Trabzon İl Başkanlığında yapıldı. Hava Olcayto 'yun CHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı tekrar seçildiği kongrede yönetim kurulu Sevim Durgun, Aysel Özusta, Yasemin Duran, Nevin Savaş, Melahat Bahçekapılı, Tugba Dilek Yanar, Mehtap Yavuz, Zehra Saraç, Emine Ali İsmail, Bedia Sandıkçı isimlerinden oluştu.



İSTANBUL'A İL BAŞKANI OLUNCA BİRDEN BİRE KORKU EGEMEN OLDU AKP İKTİDARINDA

 Kongrede konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Bartın, Kayseri, Kütahya, Trabzon ve İstanbul il başkanlıklarına kadın seçildiğini belirterek, "Beşi bir yerdeyiz" dedi.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da destek veren Başkan Güzide Uzun, İstanbul İl Başkanına yöneltilen suçlamaları kınadığını söyledi. İstanbul İl Başkanımız soldan gelen bir arkadaşımız diyen Güzide Uzun, "İstanbul İl Başkanımız 2 yıldır zaten Parti Meclisi Üyeliği görevini yapıyordu. Her ne hikmetse İstanbul'a İl Başkanı olunca birden bire korku egemen oldu AKP iktidarında. Korkunun ecele faydası yoktur diyorum buradan" diye konuştu.



TWET KARAKTERİNE DİKKAT ÇEKTİ

"Tehlike arz ettiğini anlattıkları anda, İstanbul İl Başkanımıza çamur atmaya devam ettiler" diyen Başkan Güzide Uzun, "Çok korkunç derecede cahiller. 2014'te atıldığı iddia edilen Tweet 168 karakterli olmasına karşın Twitter'da kullanılan karakter sayısı 144'tü. Twitter, 2017 yılının sonlarında 140 olan karakter sayısını 280'e çıkardı. Bu twetlerin bu günlerde atıldığı ortaya çıktı. Teknik olarak AKP sınıfta kaldı. Teknikten haberi olmadıkları için bunu bile beceremediler. Onun için bizim alnımız ak yüzümüz pak." şeklinde konuştu. 

CHP KİTLE PARTİSİDİR

Uzun, "CHP kitle partisidir. Kitle partisinde en soldan en muhafazakarına kadar bütün üyelerimiz şanı ile şerefi ile bu partinin çatısı altındadırlar. Önemli olan bu kitle partisini koruyabilmektir. O nedenle içimiz rahat hiç merak etmeyin İstanbul'u Cumhuriyet Halk Partisi'ne adını yazdıracağız belediyede ve 2019 seçimlerinde. O nedenle AKP kendi kendine debelensin, ekranlardan ağızlarına geleni söylesinler hiç önemli değil. Moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler