Gürsel Tekin istifa mı ediyor!

Televizyonda ekrana gelen Dört Bir Taraf programında CHP eski PM üyesi gazeteci-yazar Enver Aysever çarpıcı bir iddiada bulundu.Enver Aysever, CHP Genel Sekreteri ve parti sözcüsü Bihlul Tamaylıgil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in önümüzdek

Gürsel Tekin istifa mı ediyor!

Televizyonda ekrana gelen Dört Bir Taraf programında CHP eski PM üyesi gazeteci-yazar Enver Aysever çarpıcı bir iddiada bulundu.

Enver Aysever, CHP Genel Sekreteri ve parti sözcüsü Bihlul Tamaylıgil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in önümüzdeki hafta yapılacak olan toplantıda MYK'da istifa edeceğini öne sürdü.

 CHP'de yaşanan parti içi gerilim nedeniyle Gürsel Tekin ve Bihlul Tamaylıgül'in istifa edeceğini ifade eden Enver Aysever'in istifaların önümüzdeki hafta yapılacak olan toplantından sonra netlik kazanacağını öne sürdü.
 Enver Aysever iddialarını şu sözlerle açıkladı:

İSTİFA EDECEKLER
 Gürsel Tekin ve Bihlul Tamaylıgil'in istifasını bekliyorum ben ve bir çok kişi. Gelecek hafta istifa edeceklerini düşünüyorum görevden. MYK'dan istifa edecekler. İstifa etmelerinin nedeni
 Gürsel Bey İstanbul'da üç ilçenin görevinden istifa etmesini istemiyor. Yeni İl Başkanı ve Kemal Bey görevden alınmasını istiyor. Bu çatlak derinleşmiş ve Gürsel Bey bu konuda çok kararlı. Bihlul Hanım ise genel sekreter olması sıfatıyla bu ideolojik savrulma noktasında bir sıkıntı yaşıyor. Eğer gelecek haftaki MYK'da Kadıköy, Bakırköy ve Kağıthane ilçelerinin alınması kararı gelirse Gürsel Tekin ve Bihlul Tamaylıgil istifa edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler