"Gurban olurum ben sana da!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gece kaldığı Güneysu'daki babaevinden çıkıp şehir merkezindeki hemşerileriyle tek tek tokalaştı. Yaşlı bir kadın hemşerisinin Başbakan'a 'Gurban olurum ben sana da' demesi Erdoğan'ı güldürdü.Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyum

"Gurban olurum ben sana da!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gece kaldığı Güneysu'daki babaevinden çıkıp şehir merkezindeki hemşerileriyle tek tek tokalaştı. Yaşlı bir kadın hemşerisinin Başbakan'a 'Gurban olurum ben sana da' demesi Erdoğan'ı güldürdü.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda dün akşam düzenlenen 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) açılış töreninin ardından baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine giderek geceyi Merkez Mahallesi'ndeki evinde geçiren Erdoğan, bugün ilçe merkezine indi. İlçe merkezine öğle saatlerine gelen Başbakan Erdoğan kendisini bekleyen ve uzun kuyruk oluşturan hemşerileriyle tek tek tokalaştı. Hemşehrileri, sorunlarını anlattıkları Erdoğan'a isteklerinin yazılı olduğu not kağıtlarını verdi.

Erdoğan, kendisine ilgi gösterip 'Seni çok seviyoruz', 'Seninle gurur duyuyoruz' diyen kadın hayranlarına, 'Ben sizinle gurur duyuyorum' diye karşılık verdi. Yaşlı bir kadın hemşerisinin Başbakan'a 'Gurban olurum ben sana da' demesi Erdoğan'ı güldürdü.

Başbakan Erdoğan'ın hemşerileriyle sohbetinde oldukça neşeli olması dikkat çekti. Başbakan Erdoğan, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder'den de bir süre önce boşaltılan kaymakamlık ve belediyenin ortak0 kullandığı binanın yerine yapılacak olan inşaat hakkında bilgi aldı. Erdoğan, daha sonra Başbakanlık'a ait otobüsle kent merkezine giderek Rize Valiliği'ni ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan'ı Valilik önünde Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile öteki ilgililer karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset