Günnar'dan Maçka'ya teşekkür

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “Trabzon yüzde 68 oy oranı ile tüm Türkiye’nin ve başbakanımızın dikkatini çekti ise Maçka’da bizim dikkatimizi çeken ilçelerin başında geliyor” dedi.AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki

Günnar'dan Maçka'ya teşekkür

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “Trabzon yüzde 68 oy oranı ile tüm Türkiye’nin ve başbakanımızın dikkatini çekti ise Maçka’da bizim dikkatimizi çeken ilçelerin başında geliyor” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz, yönetim kurulu üyesi Erol Tosun ve İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Uğur Aydın ile birlikte Trabzon’un Maçka ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısına da katılarak bir konuşma yapan Dr. Adnan Günnar “Trabzon yüzde 68 oy oranı ile tüm Türkiye’nin ve başbakanımızın dikkatini çekti ise Maçka’da bizim dikkatimizi çeken ilçelerin başında geliyor. Maçka ilçe başkanımızın çalışkanlığını her zaman takdir ediyoruz. Sizlerin buradaki çalışmaları neticesinde Maçka’da böyle bir sonuç elde ettik. Bu bir teşkilat başarısıdır. Maçka ilçe başkanı Koray Koçhan ve teşkilatımızı yürekten tebrik ediyorum. Maçka halkına da vermiş olduğu destekten ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HEDEF 2011 SEÇİMLERİ
Bundan sonraki hedeflerinin 2011 de yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde tüm seçmenleri kucaklayacak biçimde rekor düzeyde bir oy almak olduğunu ifade eden Günnar şunları söyledi:
“Bu referandum sürecinde yüzde 70’lere varan oy aldık. Biz bu sonuca Türkiye’nin kalkınmasına ve demokratikleşmesine çok büyük katkılarda bulunan AK Parti anlayışının onaylanması olarak bakıyoruz. Hizmetlerimiz büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. Halkımız yapılan hizmetleri takdir etmiştir. Bizler milletimiz için bu hizmetleri yaptıktık ve daha fazlasını da yapmak gerekir anlayışıyla tüm birimlerimizle gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışacağız. Bunun için önümüzdeki genel seçimleri hedef alarak hep birlikte halkın içinde olarak yapılan hizmetlerimizi anlatmalıyız” diye konuştu.

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Koray Koçhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Maçka’da olabileceğin en iyisini yaptık. Çalışmalarımızı en üst seviyede yaptık yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler