Günnar'dan Karan'a cevap!

AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, CHP İl Başkanı Yavuz Karan’ın, ‘AK Parti seçimden önce yaklaşık 15 milyon dolar Trabzon’a ayırdı’ şeklindeki sözlerine sert bir şekilde cevap vererek“Sayın Karan’ı sadete davet ediyorum. 15 milyon doları nasıl söyleye

Günnar'dan Karan'a cevap!

AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, CHP İl Başkanı Yavuz Karan’ın, ‘AK Parti seçimden önce yaklaşık 15 milyon dolar Trabzon’a ayırdı’ şeklindeki sözlerine sert bir şekilde cevap vererek“Sayın Karan’ı sadete davet ediyorum. 15 milyon doları nasıl söyleyebiliyor, açıkçası anlayabilmiş değilim.

Bizim bütün hesaplarımız bellidir. Biz genel merkezden maddi anlamda açıktan resmi olarak yardımlarımızı almış bulunmaktayız. Bunun yanında milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımızla hepimiz elimizi cebimize atarak bir seçim kampanyası düzenledik. Bütün hesaplarımız açık ve ortadadır. Bu şekildeki yalan ve iftiraya dayalı açıklamaları kınıyorum” dedi.

Açıklamaları üzülerek okuduğunu ifade eden Günnar şunları söyledi: “ Sayın Karan bu açıklamalarla halkımızı oyunu parayla satın alınmış gibi göstermektedir. Kendisini Trabzon ilinden, ilçelerimizden ve bütün Türkiye’mizden özür dilemeye davet ediyorum. Siyasette böyle yakışıksız ifadelerin neticesi sandıkta bu şekilde gözüküyor. Sayın Karan’ı sizler aracılığınızla atmış olduğu bu iftiradan dolayı da istifaya davet ediyorum. Bizim AK Parti olarak hiçbir banka ile ortaklığımız söz konusu değildir. Bizim gelir kaynaklarımız bellidir, bizler gönülden çalıştık, çabaladık.

Gece-gündüz demeden çalıştık. Bu işler parayla olacak işler değildir. En büyük hazinemiz bu zamana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerdir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset