Günnar: "Trabzon'da gururlandık"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar seçimlerde hiçbir partiye kısmet olmamış bir başarı elde ederek üçüncü dönem üst üste oylarını arttırarak tek başına iktidara geldiklerini ve bu başarıyı elde eden tüm teşkilatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.BU

Günnar: "Trabzon'da gururlandık"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar seçimlerde hiçbir partiye kısmet olmamış bir başarı elde ederek üçüncü dönem üst üste oylarını arttırarak tek başına iktidara geldiklerini ve bu başarıyı elde eden tüm teşkilatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

BU BAŞARI KİMSYE KISMET OLMADI

Trabzon’da Seçimlerden büyük bir zaferle çıkan AK Parti Trabzon İl Yönetimi  düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar seçim de elde ettikleri başarıdan ötürü bütün teşkilatlarıyla gururlandığını söyledi. AK Parti olarak bugün çok heyecanlı ve de gururlu olduklarını ifade eden Günnar “ Türkiye de açıklanan seçim sonuçlarına göre, resmi olarak her iki seçmenden birinin oyunu almış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Guruluyuz çünkü hiçbir partiye kısmet olmamış bir başarı elde ettik. Üç dönem üst üste ve de oylarımızı arttırarak tek başına iktidara geldik. Bu daha önce hiçbir siyasi partiye kısmet olmamıştır” dedi.

HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI

Seçim çalışmalarında özverili bir şekilde herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını vurgulayan Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “ Başta İl yönetimimizde belediye başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımızdan belde ve mahalle teşkilatlarımıza, İl genel meclisi üyelerimizden belediye meclis üyelerimize, merkez ilçe teşkilatımızın her bir kademesine, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza kadar herkes gece gündüz demeden bu seçimde çalışmışlardır. Biz bu başarıyı sizlerle birlikte yakaladık ve sizlere teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Bundan sonra da hep birlikte Trabzon için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 12 Haziran 2011 seçim sonuçları İlimize, Ülkemize, Milletimize, Ak Partiye hayırlı olsun”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler