Günnar: Teşekkürler Türkiye!

haber61 haber servisiAK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Trabzonlulara teşekkür etti. Günnar, "12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun" dedi.AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. A

Günnar: Teşekkürler Türkiye!

haber61 haber servisi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Trabzonlulara teşekkür etti. Günnar, "12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,Türkiye'de artık yeni bir dönemin başlayacağını belirterek Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye ve Türk milleti için hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'de yeni bir dönemin ilk adımı olduğunu ifade eden Günnar, “Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye 2023'e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecek.

Bu seçim sadece Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde, Türk milletinin ilk kez Cumhurbaşkanını seçmesi bakımından tarihi önem taşımaktadır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Hükümetimizin ülkemizde yürüttüğü bütün yatırımlar aynı hızda devam edecektir. Artık daha güçlü daha özgür bir Türkiye var. Aziz Türk milleti bugün Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde karanlık şer odaklarına ve dünyaya karşı Türkiye'de milletin dediğinin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çünkü söz de karar da milletindir. Teşekkürler Trabzon. 12. Cumhurbaşkanımız Yeni ve Güçlü  Türkiye'mize hayırlı olsun. Milletimize ve teşkilatlarımıza, Milletin adamı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a  verdikleri  destekten dolayı teşekkür ederim. Bu sonuç mazlum coğrafyalara ve 77 milyon insanımıza hayırlı olsun” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler