Günnar konuştu

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Kongre sürecini değerlendirdi 11 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Ak Parti Trabzon il başkanlığı seçimleri öncesi mevcut il başkanı Dr.Adnan Günnar başkanlık adaylığını açıklıyor.Ak Parti il Başkanlığı binasında yapı

Günnar konuştu

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Kongre sürecini değerlendirdi 

ssss.jpg

11 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Ak Parti Trabzon il başkanlığı seçimleri öncesi mevcut il başkanı Dr.Adnan Günnar başkanlık adaylığını açıklıyor.

Ak Parti il Başkanlığı binasında yapılan basın toplantsına Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda partili katıldı.

Adnan Günnar Konuşudu.

4 Olağan kongre hazırlıkları devam ediyor. öncelikle başta halkımıza ve partili dostlarımıza teşekkür ediyorum.


kanca.jpg

Faruk Kancaya konuşdu.

Genel merkez Sayın Adnan Günnar ile yola devam etme kararı verdi. sayın başbakanımız sözü bizim için emirdir. bizde buna uyacağız. Genel merkezimizde genel merkez siyaseti yapıp taban siyasetiinde icazetinin alması gerekiyor. bugün kavga değil beraberlik günüdrü. biz kavga adına ortaya çıkmadık artık birleşme ve partiyi daha iyi yerlere taşıma günüdür.

yanmis.jpg

Mustafa Yanmış Konuşdu.

Sayın başkanlarımızla çok güzel diyaloglar kurduk düşüncelerimizi açıkca söyledik. Şimdi biz ankaraya çağırıldıktan sonra her şeyi açıkca konuşruk. bizim amacımız Trabzon'u daha iyi yerlere taşımak ve en iyi hizmeti almasını sağlamk için burdayız. Başkanımızın biz geçen sefer önünü açtık.

bu zamana kadarda hep arkasında olduk. Başbakanımızın talimatıile ben burdayım ve hep birlikte çalışacağız. Faruk beyle beraber yine burda olacağız ve elimizden geleni yapacız. Hep beraber Güzel Trabzonumuzu 2023'e taşıyacağız. bi herkesle kadeş şeklide Trabzon için çalışmaya devam ediceğiz. ve herkese teşekkür ediyorum.

 

fevzi.jpg

 

Trabzon belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Konuşdu.

Trabzon Ak Parti 4. olağan Kongersine doğru giderken ankarada görüş alışverişi için bulunduk. bu çerçevede 7 mayıs pazartesi sayın başbakanımız yur dışından beni aradı ve bu kongre sürecinde Trabzon'dak,i tüm teşkilat ve Trabzon Haklına teşekkrü etti. Başbakanımız Sayın Erdoğan Mevcut Başkannın desteklenmesi gerektiğini belirttiler. bu konuda hepimizin saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Bu teşkilatın tümünün kucaklanmasında herkesi özverli olmasını belirtti. Bütün teşkilatlar Eski ve yeniş başkanlar milletvekilleri ile birlikte Trabzon için Çalışmaya devam edeceğiz"


Başkan Gümrükçüoğlu, "Bugüne kadar sayın başbakanımız daha önce şehrimizin bakanlığı yapmış olan Faruk Nafiz Özak döneminde TBMM'de kanun geçti. Bu kanunun sonrasında TFF özerktir. Gençlik ve Spor Bakanına bile bağlı değildir. 

TFF yetki ve sorumluluklarını yerine getirememektedir. Dolayısıyla biz şehir olarak şehrimizin takımı ile birlikte soyledik.

İstediğim ne üstünlerin üstünlüğü değil hukukun üstünlüğüdür. Bunu her plartforman söyleyeceğiz bu konuda bütün Trabzon olarak tek yüreğiz. Tüm Türkiye temiz futboldan yana olduğunu da biliyoruz. TFF aldığı kararlarla ile çok tartışılır. Türkıye kamuoyunda hesap verecektir" ifadelerini kullandı.

adnan.20120509140339.jpg

Adnan Günnar konuşudu.

"Ak Parti hizmet etme anlayışından ödün vermeden çalışan çok büyük bir camiadır. partimiz kurulduğundan itibaren çıtayı yükseltmek için çalışmaktayız. Kongre sürecimiz sıkışık bir zamana geldi. sayın başbakanımızın verdiği kararla ancak neticelendi.

Birlik ve beraberliğimizin son derece iyi olduğunu gözlemledik bu sadece il başkanlığının başarısı değil tüm teşkilatın başarısıdır. şimdi önümüzdeki seçilere bakı inşallah Büyük şehir belediye başkanımızı seçeceğiz. Bütün millevekillerimize de teşekkür etmek istiyorum. kendileri de bu sürece büyük destek verdiler. 4. olağan kongremizde inşallah Trabzon için hizmette daha iyi bir yönetim şekillenecektir.

Bizim Partimizde Yarış olmuşturama partimizdeki ana şart istişare ve verilen kurallara saygı duymaktır. biz her zaman yrışa varız fakat biz istişare içinde verilen karar doğrultusunda da hereket ederiz. Bu birlik ve bereberlik tablosu hiçbir partide yoktur. biz belediyelerimizile birlikte yerel yönetimlerimizden vazgeçmiyoruz.

zor görevlerin üstesinden gelebileceğimiz düşünüldüğünden bizze destek olunuyor. İnşallah Samimiyetle tüm ilçe ve il teşkilatımızla Trabzon için en iyisini yapmak için çalışacağız. Biz sizinle başarıdan Başarıya Koşacağız.Bize dua etmenniz istiyoruz biz halis bir niyetle yolumuza devam edeceğiz ve başbakanımız ve sizinde yüzünüzü güldüreceğiz. hepinizi kongreye ve yapılacak olan şenliğe bekliyoruz"

kadinlar.jpg

Ak Parti Kadınlar Kolu Trabzon İl Başkanı Havva Gümüş'de ortaydı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset