Günnar: Çifte bayram yapıyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yayınladığı bayram mesajında "Değerli Hemşehrilerim rahmet ve bereket ayı olan

Günnar: Çifte bayram yapıyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yayınladığı bayram mesajında "Değerli Hemşehrilerim rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Bayramların bizim kültürümüzde önemi büyüktür. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara bırakıp saygı, sevgi ve hoşgörülü bir şekilde geçmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

Bayramlar, milli ve dini duyguların örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin şekil bulduğu, bir toplumun millet olma şuurunun pekiştiği; sevgi, saygı, muhabbet ve hürmetlerimizin yüreğimizdeki kapsama alanını genişlettiği zeminlerdir.

Trabzon halkı da bu Ramazan’da da kutlu ayın esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini evlerinde yaşamış, çevrelerinde yaşatmış, sofralarını ve gönüllerini muhtaçlara açmış, Ramazan ayını; dini, sosyal ve kültürel yaşamları için canlı bir dönem haline getirmişlerdir.

Özellikle Somali’de açlıkla mücadele eden kardeşlerimiz için gösterilen hassasiyet bu ayda doruğa ulaşmıştır. "Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayram'ınızı en kalbi duygularımla kutluyor insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Günnar; Dini bayramımızın yanı sıra bu yıl 89. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Ramazan Bayramı’na denk gelmesi dolayısıyla da millet olarak çifte bayram yaşamaktayız. Şahsım ve İl teşkilatım adına; Türk Silahları Kuvvetleri’nin en üst komuta kademesinden en alttaki neferimize kadar tüm kahramanlarımızın Zafer Bayramı’nı kutlar,

şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler dilerim. Tüm milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar; bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, kutlama mesajının sonunda il teşkilatının bayramlaşma programı hakkında ise şunları söyledi; “31 Ağustos Çarşamba günü yani bayramın ikinci günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde saat 13:00‘de bayramlaşma programımız var. Tüm teşkilat mensuplarının yanı sıra vatandaşlarımızı da aramızda görmek bizleri mutlu edecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset