Günay: Adnan Günnar dedi ki...

AK Parti Şalpazarı İlçe Olağan Genel Kurulu öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Metin Günay, 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek kongre ve adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. Günay, düzenlediği basın toplantısında, adaylık kararını, bütün teşkilat men

Günay: Adnan Günnar dedi ki...

AK Parti Şalpazarı İlçe Olağan Genel Kurulu öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Metin Günay, 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek kongre ve adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

Günay, düzenlediği basın toplantısında, adaylık kararını, bütün teşkilat mensupları ile istişareler sonucunda aldığını belirtti.

Parti Genel Merkezinin seçimde tek liste üzerinde konsensüs oluşturularak seçimlere gidilmesinin daha yararlı olacağını önerdiğini ifade eden Günay, ''27 Ocak 2012 tarihinde Trabzon İl Başkanımız Adnan Günnar beyin daveti üzerine ilçe başkan adayı sayın Abdullah Erata ve partimizin tüm ileri gelenleri bir araya geldik. Burada İl Başkanımız Adnan Günnar bey, Genel Merkezin kararının, benim başkanlığımda tek liste ile seçime gidilmesi yönünde olduğunu bildirdi. Sayın Erata da bu karara uyacağını beyan etti'' dedi.

Günay, ''Ben, sen değil, güçbirliği içinde biz kazanacağız. AK Parti'miz kazanacak. Bu vesile ile kongremizin Şalpazarı halkına şimdiden hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset