Gümrükçüoğlu'nun seçim gezisi

Sabah saatlerinde Bahçecik Dolmuş Durağı'nı ziyaret eden ve burada şoför esnafı ile görüşen Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Ulaşım Master Planı'nı hazırladıklarını ve yapılacak çalışmalarla trafik sorununa çözüm bulacaklarını söyledi. Trafik Master Planı'nda en

Gümrükçüoğlu'nun seçim gezisi

Sabah saatlerinde Bahçecik Dolmuş Durağı'nı ziyaret eden ve burada şoför esnafı ile görüşen Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Ulaşım Master Planı'nı hazırladıklarını ve yapılacak çalışmalarla trafik sorununa çözüm bulacaklarını söyledi. Trafik Master Planı'nda en önemli noktanın trafik akışında tıkanıklığa sebeb olan noktaların alt geçit, üst geçit ve kavşaklı geçitlerle sorun olmaktan çıkartılması gerektiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, ayrıca otopark kapasitesinin arttırılmasının hedefleri arasında bulunduğunu belirtti. “Sahil yolu yapılmamış olsaydı, Tanjant Yolu tamamlanmamış olsaydı ve Atapark alt Geçidi olmasaydı Trabzon trafiğinin içinden çıkılmaz bir hal alırdı” diyen Gümrükçüoğlu “Arabalar yollarda ilerleyemez ve trafik bir çile halini alırdı. AK Parti döneminde bu sorunların bir çoğu giderilirken, bizim göreve gelmemiz halinde de Trabzon trafiği nefes alır hale gelecektir” dedi.

Bir vatandaşın Atapark-Erdoğdu yolu ile ilgili projesi olup olmadığını sorması üzerine Gümrükçüoğlu “20-22 yıldır sorun olan bu yolu göreve geldiğimizde 24-30 ay içinde bitireceğimizin sözünü size verebilirim. Yeter ki bize ve AK belediyeciliğe şans verin” şeklinde konuştu.

Daha sonra Uzunsokak Caddesi'ni gezen ve burada esnafları ziyaret eden Gümrükçüoğlu, müzik aletleri satan bir dükkanda sazı eline alarak bir müddet çaldı. Gümrükçüoğlu, basın mensuplarının mal varlığı ile ilgili soruları üzerine ise “Mal varlığımı daha önce ilgili ve gerekli yerlere bildirmiştim. Kimse bunun üzerinde spekülasyon yapmasın. Bilgi Edinme Yasası çerçevesince gider, başvurusunu yapar ve mal varlığı bilgilerime ulaşabilir. Bizim verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Bizim yaptığımız devlet görevlerinde veya mal bildirimlerinde bir suistimalimiz varsa hemen bugün belediye başkan adaylığından çekilmeye hazırım” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler