Gümrükçüoğlu Trabzon'da!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen Cuma günü Ankara'da AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı olarak açıklanan eski Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu sabah Trabzon'a dönüşünde başbakan gibi karşılandı. Ankara dönüşü Trabz

Gümrükçüoğlu Trabzon'da!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen Cuma günü Ankara'da AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı olarak açıklanan eski Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu sabah Trabzon'a dönüşünde başbakan gibi karşılandı.

Ankara dönüşü Trabzon Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan ve yüzlerce kişinin ilgisi nedeniyle zaman zaman ezilme tehlikesi geçiren Gümrükçüoğlu'nu, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve partililer yalnız bırakmadı. İzdihamın yaşandığı İç Hatlar Terminali çıkışında konfeti atılırken, Gümrükçüoğlu sloganlar ve tezahüratlar eşliğinde omuzlara alındı. Güçlükle otobüse binen ve eşi Fatma hanımla birlikte otobüsle şehir turu atan Gümrükçüoğlu'na yüzlerce kişi otomobilleri ile konvoy oluşturarak destek verdi. Şehir turu sonrası Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanlığı'na geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset