Gümrükçüoğlu incelemeler yaptı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yeniden düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Meydan Parkı’nda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.Meydan Parkı’nı yeniden düzenleme çalışmalarını Başkan Ya

Gümrükçüoğlu incelemeler yaptı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yeniden düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Meydan Parkı’nda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Meydan Parkı’nı yeniden düzenleme çalışmalarını Başkan Yardımcıları Cengiz Çolak ve Osman Gökhan Bali ile birlikte inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı’nı Trabzon’un tarihine, kültürüne, coğrafi yapısına ve sosyal yaşamına uygun olarak yeniden düzenlemek için başlattıkları çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Gümrükçüoğlu “Yüklenici firma hafta sonları ve geceleri de dahil olmak üzere yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Trabzon’un ve bölgenin yeni yaşam alanı olacak Meydan Parkı düzenlemesini planladığımız tarihten daha önce tamamlamayı hedefliyoruz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi bu tarihi mekanı Trabzonlular’ın hizmetine sunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset