Gümrükçüoğlu halkla birleşti

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye başkanının işsizlik dahil kentin her sorunuyla yakından ilgilenmesi gerektiğini dile getirerek bu konuda Trabzon'da istihdamı artırıcı büyük adımlar atmayı planladıklarını söyledi.S

Gümrükçüoğlu halkla birleşti

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye başkanının işsizlik dahil kentin her sorunuyla yakından ilgilenmesi gerektiğini dile getirerek bu konuda Trabzon'da istihdamı artırıcı büyük adımlar atmayı planladıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu, beraberinde Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliğine aday bazı isimler ve partililerle birlikte önce İller Bankası 17. Bölge Müdürlüğü'nü ardından da DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İller Bankası Bölge Müdürü Şükrü Aygar ile görüşen Gümrükçüoğlu, kendisinin de 1975-1977 yılları arasında İller Bankası'nda jeoloji mühendisi olarak görev yaptığını ve bu dönemde belediyelerin içme suyu ile ilgili projeler üzerinde çalıştığını söyledi. Daha sonra müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu, belediyecilik projelerini anlattı.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu, Bölge Müdürü Mehmet Çıtır ile görüştü. DSİ Bölge Müdürlüğü çalışanlarıyla da görüşen Gümrükçüoğlu, projelerini anlattı, Trabzon Belediye Başkanlığı için destek istedi.

Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu son olarak Cengiz Topel İlköğretim Okulu'na giderek 7. sınıfta okuyan Faruk Alkan isimli engelli öğrenciye akülü araba verdi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili gazetecilere bilgi veren Gümrükçüoğlu, seçime 1 aydan daha az bir süre kaldığını ve çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyledi. Trabzon'un sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Belediye Başkanı kentin bütün sorunlarıyla yakından ilgilenmeli, bunlara çözüm getirmeye çalışmalıdır. Buna işsizlik de dahildir. Biz Trabzon Belediyi Başkanı olarak seçildiğimiz takdirde, bu konuda üç büyük adım atmayı planlıyoruz. Birincisi kentsel dönüşümün tamamlanması ve bununla beraber turizm atağının gerçekleştirilmesi, ikincisi vakıf üniversitelerinin Trabzon'a kazandırılması, üçüncüsü de Trabzon'un Karadeniz Bölgesi, hatta Karadeniz'e kıyısı bulunan ülkeler için bir sağlık merkezi haline getirilmesidir. Turizm, eğitim ve sağlık alanında atacağımız büyük adımlarla aynı zamanda istihdama da katkı sağlamayı ve işsizliği azaltmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset