Gül'ü İçime Sindiremiyorum

CHP lideri Deniz Baykal, Eskişehir'de gazetecilerin "Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olmasını içinize sindiriyor musunuz?" sorusuna, "Hayır, sindiremiyorum" yanıtını verdi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Temmuz'dan sonra çok ciddi zikzaklar çizdiğini sö

Gül'ü İçime Sindiremiyorum

CHP lideri Deniz Baykal, Eskişehir'de gazetecilerin "Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olmasını içinize sindiriyor musunuz?" sorusuna, "Hayır, sindiremiyorum" yanıtını verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Temmuz'dan sonra çok ciddi zikzaklar çizdiğini söyleyen Baykal, "Önce 'Uzlaşma, kaynaşma, beraberlik' dedi. Arkasından 'Çeksinler gitsinler' dedi. Bu iyi tablo değil" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek de Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi halinde 28 Ağustos'taki yemin törenine katılmayacaklarını açıkladı. Özyürek şunları söyledi: "Gül cumhurbaşkanı seçildiği takdirde, kendisiyle ilişkilerimizi asgari düzeyde tutacağımızı daha önce açıkladık. Bu durumda, seçilmesi halinde Meclis'teki yemin törenine katılmamız için de herhangi bir neden yok."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler