Gül'e İlk Davet Gümüşhane'den

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİK-DER) Başkanı Selim Nas, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yurt içi gezileri kapsamında ziyaret edeceği ilk ilin Gümüşhane olması için davetiye gönderdi.Davet mektubunu Dernek üyeleriyle birlikte postaned

Gül'e İlk Davet Gümüşhane'den

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİK-DER) Başkanı Selim Nas, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yurt içi gezileri kapsamında ziyaret edeceği ilk ilin Gümüşhane olması için davetiye gönderdi.

Davet mektubunu Dernek üyeleriyle birlikte postaneden Çankaya'ya gönderen Başkan Nas, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün çok zorlu bir süreç sonunda seçildiğini belirtti. Nas, "Uzun yıllardır hiçbir Cumhurbaşkanını ağırlamayan şehrimizin Abdullah Gül gibi bir Cumhurbaşkanını ağırlaması bizler için büyük bir şeref ve onur olacaktır. Bu büyük onuru Gümüşhane'ye yaşatmak için GİK-DER olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ü şehrimize davet etmek için bir mektup gönderdik.

Davet mektubunun içeriğinde sayın Cumhurbaşkanımıza tüm Gümüşhane halkının selamlarını ifade ettik. Ayrıca yeni görevinde başarılı icraatlara imza atması temennisinde bulunduk. Çankaya'nın kapılarının devamlı halka açık tutulmasını, cumhurla, cumhurun başının devamlı kaynaşma içerisinde olmasını beklediğimizi belirttik. Türk halkının cumhurun başıyla bir an önce kucaklaşmada sabırsızlandığını davet mektubumuzda dile getirdik" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ilk ziyaret edeceği ilin Gümüşhane olmasını istediklerini kaydeden Başkan Nas, "Eğer 'Cumhurbaşkanı ilk resmi yurt içi ziyaretini ilk davetin geldiği şehre gerçekleştirir' geleneği hala geçerliliğini koruyorsa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ilk ziyaret edeceği ilin Gümüşhane olmasını bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız davetimizi kabul edip şehrimize gelirse, halkını mutlu ve bahtiyar edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti cumhur ile cumhur başının da buluşması olacaktır.

Ülkemiz uzun yıllardır bu buluşmaya hasret kalmıştı. Bu hasretin şehrimizde son bulması için şehrimize davet ettik. Ümit ediyoruz ki davetimize icap ederler ve büyük buluşma burada gerçekleşir. Böylece şehrimiz tarihi bir ana tanıklık etmiş olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset