Gül'e Bütün Davetler Eşsiz

Genelkurmay Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yarın düzenlenecek etkinlikler için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e eşsiz davetiye gönderdi.Genelkurmay Başkanlığı'nın evsahipliğinde, Ankara Hipodromu'nda yapılacak resmi geçit töreni sırasında Cumh

Gül'e Bütün Davetler Eşsiz

Genelkurmay Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yarın düzenlenecek etkinlikler için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e eşsiz davetiye gönderdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın evsahipliğinde, Ankara Hipodromu'nda yapılacak resmi geçit töreni sırasında Cumhurbaşkanı Gül de protokoldeki yerini alacak. Ancak Genelkurmay Başkanlığı, hipodromdaki tören çerçevesinde protokol locasını Gül için eşsiz olarak düzenledi. Kara Harp Okulu'nda gerçekleştirilecek mezuniyet töreninde de protokol bölümü yine eşsiz olarak hazırlandı.

30 Ağustos resepsiyonu nedeniyle Kara Kuvvetleri Komutanlığı bahçesinde bu akşam verilecek resepsiyon için Gül'e gönderilen davetiyede de "eşle" ilgili bir ifade yer almadı. Yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek Hava Harp Okulu mezuniyet töreni için de Gül'e eşsiz davetiye gönderildi.

Genelkurmay Başkanlığı ayrıca, 30 Ağustos resepsiyonuna AKP, CHP ve MHP'li milletvekillerini davet ederken, TBMM'de grubu bulunmasına karşın hiçbir DTP'li milletvekiline davetiye göndermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset