Gül'den Kürdistan açıklaması

Cumhurbaşkanı Gül, Irak'a gerçekleştirdiği 2 günlük resmi ziyareti tamamlayarak yurda döndü. Gül ve beraberindekileri taşıyan özel Türk Hava Yolları uçağı saat 18.40'da Esenboğa Havaalanı'na indi. Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Cumhurbaşkanlığı Genel Se

Gül'den Kürdistan açıklaması
Cumhurbaşkanı Gül, Irak'a gerçekleştirdiği 2 günlük resmi ziyareti tamamlayarak yurda döndü. Gül ve beraberindekileri taşıyan özel Türk Hava Yolları uçağı saat 18.40'da Esenboğa Havaalanı'na indi. Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Gül, Esenboğa Havaalanı'nda Irak ziyaretiyle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Bir gazetecinin sorusu üzerine Gül, "Ben 'Kürdistan' ifadesini kullanmadım" dedi. Söylediğinin Irak'ın kuzeyindeki yönetim olduğunu, Irak Anayasası'nda belirtilen ifadeyi kullandığını kaydeden Gül, bu konudaki tartışmaların yersiz ve gereksiz olduğunu ifade etti.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler