Gül'den bayram uyarısı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramların mutluluk günleri olduğunu belirterek, "Bütün vatandaşlarımızın arasında sevginin, muhabbetin, kardeşliğin daha pekişmesine vesile olmasını özellikle temenni ediyorum" dedi.Bayram namazı için saat 06.45'te Kocatepe C

Gül'den bayram uyarısı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramların mutluluk günleri olduğunu belirterek, "Bütün vatandaşlarımızın arasında sevginin, muhabbetin, kardeşliğin daha pekişmesine vesile olmasını özellikle temenni ediyorum" dedi.

Bayram namazı için saat 06.45'te Kocatepe Camisi'ne gelen Gül, namazın ardından camidekilerle bayramlaştı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile camiden çıkan Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün iki bayram birden kutlandığını belirtti. Bayramın, bütün vatandaşlar için hayırlı olmasını, sağlık, sıhhat ve afiyet getirmesini dileyen Cumhurbaşkanı Gül, şöyle konuştu:

"Bugünler, hepimizin mutluluk günleridir. Bütün vatandaşlarımızın arasında sevginin, muhabbetin, kardeşliğin daha pekişmesine vesile olmasını özellikle temenni ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve şehit ailelerine de hep sahip çıkılması gerektiğini bütün vatandaşlarıma bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bu vesileyle şunu da söylemek isterim: Dünden beri özellikle bayramı başka yerlerde yapmak için seyahat eden vatandaşlarımızından çok trafik kazası yapanlar oluyor. Gerçekten bayram da hiç içimize sinmiyor. Bir kez daha herkesin dikkatini çekmek istiyorum, lütfen seyahat edenler trafik kurallarına hep dikkat etsinler, dikkatli olsunlar. Bu bayramda kimseye acı çektirmesinler. Şu anda sayı çoğalmış vaziyette. Halbuki biraz dikkat edilse bunlar olmaz. Bir kez daha herkesin bayramını tebrik ediyorum."

Cumhurbaşkanı Gül, bir gazetecinin Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden 27 Nisan'daki açıklamanın kaldırılmasına ilişkin sorusu üzerine ise "Bayramda söylenecekleri herhalde söyledim, değil mi?" dedi.

Gül, cami avlusunda kendisini bekleyen çocuklarla bayramlaşarak, fotoğraf çektirdi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve Ankara Valisi Alaaddin Yüksel de bayram namazını Kocatepe Camisi'nde kıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset