Gül'den Azra Akın'a jest!

Hollanda'ya resmi bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ünlü manken Azra Akın'a bir jest yaptı.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kraliçe Beatrix'in davetlisi olarak, resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Hollanda'ya gitti.Ziyareti sırasında, Cumhur

Gül'den Azra Akın'a jest!

Hollanda'ya resmi bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ünlü manken Azra Akın'a bir jest yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kraliçe Beatrix'in davetlisi olarak, resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Hollanda'ya gitti.

Ziyareti sırasında, Cumhurbaşkanı'na eşi Hayrünnisa Gül, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve yüze yakın iş adamı da eşlik ediyor.

Gül ile birlikte Hollanda'ya giden isimler içinde en dikkat çekici isim ise Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda Dünya güzeli seçilmiş manken, model ve oyuncu Azra Akın...

Cumhurbaşkanı Gül Hollanda doğumlu ünlü manken Azra Akın'a bir jest yaparak Hollanda'ya gidecek resmi heyete onu da dahil etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler