Gül:Bu Şiir Şimdi Okunmaz

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, mazbatasını almaya geldiği Kayseri'de, AKP Özvatan İlçe Başkanı Adnan Ünal'ın kendisine yazdığı ve okumaya başladığı şiirin "cumhurbaşkanlığına" ilişkin olduğunu görünce, "Yok, yok. Daha değil. Bu şiir şimdi okunmaz, sonra"

Gül:Bu Şiir Şimdi Okunmaz

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, mazbatasını almaya geldiği Kayseri'de, AKP Özvatan İlçe Başkanı Adnan Ünal'ın kendisine yazdığı ve okumaya başladığı şiirin "cumhurbaşkanlığına" ilişkin olduğunu görünce, "Yok, yok. Daha değil. Bu şiir şimdi okunmaz, sonra" diyerek, birinci kıtasından sonrasını okutturmadı.

Gül, mazbatasını alıp 'Ata' uçağıyla kentten ayrılıncaya dek, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı.

Kültürpark'ta onuruna verilen kokteyle katılan Gül, 'Bebelik arkadaşım' dediği Ahmet Sipahioğlu ile karşılaştı. Gül, 'Abdullah' diye hitap eden arkadaşına "Gel ağa, gel. Küçükken az mı bilye oynadık. Biz, bilyeye yerel deyimle camdan yapıldığı için cıncık derdik. Ahmet'le az cıncık kırmadık" dedi.

Ahmet Sipahioğlu'nun dedesi "İbrahim Çavuş"un, Gül'ü de sünnet eden İbrahim Sipahioğlu olduğu ortaya çıktı.

Gazetecilerin, MHP'nin cumhurbaşkanlığı konusunda TBMM'deki oylamalara katılacağını açıklamasıyla ilgili sorularını yanıtsız bırakan Abdullah Gül, "Yavrukurtlarla aranız iyi. Meclis'te cumhurbaşkanlığı oylamasına katılacaklarını açıklayan Bozkurtlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna güldü.

Gül, daha sonra yanına gelerek sıraya dizilen izcilere, "Ben sizin gibi hiç izci olamadım" dedi. Gül, izcilere izci selamı vermeye çalışırken, etrafındaki partililer "Aman Bakan'ım, yanlışlıkla bozkurt selamı vermeyin" diye espri yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset