Gül Ve Bahçeli Aynı Safta

MHP Milletvekili Mehmet Cihat Özönder'in Kocatepe Camiinde kılınan cenaze namazında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve adı Cumhurbaşkanlığı için gündemde olan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül yan yana saf tuttu.Özönder'in Kocatepe Cam

Gül Ve Bahçeli Aynı Safta

MHP Milletvekili Mehmet Cihat Özönder'in Kocatepe Camiinde kılınan cenaze namazında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve adı Cumhurbaşkanlığı için gündemde olan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül yan yana saf tuttu.

Özönder'in Kocatepe Camiinde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına çok sayıda milletvekili ve devlet adamı katıldı.

TEŞEKKÜR TELEFONU DA AÇMIŞTI!

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı oylamasına katılacaklarını söyleyen MHP lideri Bahçeli'yi dün telefonla arayarak teşekkür etmişti. Gül ayrıca MHP'li Cihat Özönder'in ölümünden dolayı Bahçeli'ye taziyesini iletmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset