Gül kritik zirve sonrası konuştu

Cumhurbaşkanı Gül, Hasan Tanık Camisi'nde kıldığı Cuma namazı çıkışında bir gazetecinin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in katılımıyla yapılan toplantıları anımsatarak, ''Üst üste toplantıların yapılması 'acaba pürüz mü var' sorularına neden ol

Gül kritik zirve sonrası  konuştu

Cumhurbaşkanı Gül, Hasan Tanık Camisi'nde kıldığı Cuma namazı çıkışında bir gazetecinin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in katılımıyla yapılan toplantıları anımsatarak, ''Üst üste toplantıların yapılması 'acaba pürüz mü var' sorularına neden oluyor'  değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilerin bu yöndeki değerlendirmelerinin yanlış olduğunu belirterek şöyle konuştu:

''O şekilde görmemeniz lazım. Normal olan şeyler bunlardır. En üst kararlar verilirken, nihayetinde ben Cumhurbaşkanı olarak bazı şeylere imza atıyorum. İmza attığım şeylere, neye imza attığımı tabii ki bilirim. Gözü kapalı hiç kimse hiç bir şeye imza atmaz. Sayın Hükümet aynı şekilde. Tabii ki Genelkurmay Başkanlığımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mensupları aynı titizlikle hazırlıkları aynı şekilde yapıyorlar. Onlar da yaptıkları hazırlıklarla ilgili bilgilendiriyorlar. Dolayısıyla bunları normal görmeniz gerekir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler