Gül Ermenistan'ı yorumladı

Dünya Kupası grup eleme maçı çerçevesinde Ermenistan'la yapılmış maçı Ermenistan'da izlemiş bulunuyorum. Milli takımı gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Ermenistan Cumhurbaşkanı ile yapıcı ve samimi bir görüşme yaptık. Ermenistan'ın Kafkasya'da

Gül Ermenistan'ı yorumladı
Dünya Kupası grup eleme maçı çerçevesinde Ermenistan'la yapılmış maçı Ermenistan'da izlemiş bulunuyorum. Milli takımı gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum.

Ermenistan Cumhurbaşkanı ile yapıcı ve samimi bir görüşme yaptık. Ermenistan'ın Kafkasya'da barış ve istikrarına yönelik işbirliği çabamıza destek verdiği bizi memnun etmiştir. Kafkasya'da barışın sağlanmasına yönelik görüşlerimiz de farklı değildir.

Görüşmelerimzide Azerbaycan ve Yukarı Karabağ konusunda gündeme geldi. Konuyu kendilerine anlattım ve konunun çözülemeyecek olmadığını belirttim ikili ilişkilerin gelişmesindeki engellerinde karşılıklı diyalog yolu ile çözülebileceğini ifade ettim.

Kısa ziyaretimde Türkiye'ye yaklaşımlarındaki sıcaklığı görmekten mutlu oldum. Ermenistan Cumhurbaşkanı'na Türkiye'de yapılacak Türkiye -Ermenistan Milli Maçını birlikte izlemeye davet ettim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset