Gül Diyarbakır'a gidemiyor

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulağındaki rahatsızlığın tekrarlaması ve 15 günlük tedaviye başlanması nedeniyle Diyarbakır'a yapmayı düşündüğü seyahati ertelediğini bildirdi.Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazıl

Gül Diyarbakır'a gidemiyor
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulağındaki rahatsızlığın tekrarlaması ve 15 günlük tedaviye başlanması nedeniyle Diyarbakır'a yapmayı düşündüğü seyahati ertelediğini bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Gül'ün, 2006 yılı Mart ayında Tunus seyahati sırasında bir kulak rahatsızlığı geçirdiği ve tedavi gördüğü anımsatıldı.

Gül'ün bu rahatsızlığının yeniden tekrarlaması üzerine doktorlarının 15 gün sürecek bir tedaviye başladığı ve bu süre içerisinde uçağa binmemesini istediği belirtilen açıklamada, ''Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız, çok istemelerine rağmen, Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'a yapmayı düşündükleri seyahati ertelemek durumunda kalmışlardır'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset