Grup Başkanvekilleri Belli Oldu

AK Parti TBMM Grup toplantısında, TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri ve grup başkanvekillikleri için seçimler tamamlandı.Alınan bilgiye göre, TBMM başkanvekilliklerine Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Şanlıurfa Milletvekili Eyüp Cenap Gürpınar ve Kahrama

Grup Başkanvekilleri Belli Oldu

AK Parti TBMM Grup toplantısında, TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri ve grup başkanvekillikleri için seçimler tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, TBMM başkanvekilliklerine Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Şanlıurfa Milletvekili Eyüp Cenap Gürpınar ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil getirildi.

Ağrı Milletvekili Fatma Kotan, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, katip üye seçildi.

Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak da idare amiri olarak belirlendi.

AK Parti grup başkanvekilliklerine Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset