Göktaş’tan olay sözler

AK Parti'nin bugün Zorlu Grand Otel'de düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, CHP'yi sert bir dille eleştirdi. Göktaş, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na seslenerek, “Trabzon'a ne yaptınız, Al

Göktaş’tan olay sözler
AK Parti'nin bugün Zorlu Grand Otel'de düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, CHP'yi sert bir dille eleştirdi. Göktaş, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na seslenerek, “Trabzon'a ne yaptınız, Allah'tan kork, biz şu Sahil Yolu'nu yapmasaydık, sen tabelanı nereye dikecektin, çöpü yapmasaydık, Tanjant'ı yapmasaydık, tabelanı nereye dikecektin, gülücükle olmuyor, bu iş hizmetle ter dökmekle oluyor” ifadelerini kullandı.

CHP'nin ülkede krizden başka bişey yapmadığını ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, “Bayramı bayram gibi görmek istemeyenler, içine sindiremeyen hazmedemeyen bu ülkede krizi yaşatmak için kendilerine meslek edinen siyasi partiler bu bayramdan nasiplerini alamamışlar.
CHP bu ülkede krizden başka bir şey yapamaz. Bunlar boğaz köprüsüne de karşı çıkan zihniyet değil mi o yüzden çok görmemek lazım. Bu millet zamanı ve yeri gelince dersini veriyor. Millet 22 Temmuz'da bunlara şamar vurdu 90'a indiler. 2009 Mart seçimlerinde bunlar öyle bir silkelenecek ki kendi içlerinde bir deprem yaşayacaklar.
Onların birkaç ayağı kaldı, bunlardan birisi de Trabzon ayağı bunu da bitireceğiz. Kararlılıkla Trabzon'a AK Parti belediye başkanını oturtacağız hep birlikte” dedi.

Trabzon Belediye Başkanlığı koltuğunun 29 Mart'ta AKP'nin olacağını söyleyen Göktaş, “Sayın Canalioğlu, koltuğa alıştı heralde, hoşuna gitti. Biz emanete verdik o koltuğu, 29 Mart'ta o koltuk bizim olacak. Canalioğlu, bana cevap yetiştiriyor, sen bana yetiştirecek yerde sorulara cevap ver. Bu ihaleyi bu işi yapan hanımının akrabası taşeron var mı, bunu açıkla, buna cevap ver” dedi.

Konuşmasının tümünde Canalioğlu'nu hedef alan Göktaş, “Canalioğlu, 'Belediye'ye AK Parti bayrağı dikilmez' diyor. Biz zaten 'AK Parti bayağı dikelim' demedik, 'AK Partili belediye başkanı oturtacağız' dedik, onu idrak edemiyorsan o senin sorunun. Türk bayrağı çok kutsaldır, bu millet onun için canını verir. Trabzon'da yapmış olduğumuz hizmetleri 22 Temmuz'da millet tescil etti. Şimdi bize diyor ki, hizmet yapın, Trabzon'a ne yaptınız, Allah'tan kork, biz şu Sahil Yolu'nu yapmasaydık, sen tabelanı nereye dikecektin, çöpü yapmasaydık, Tanjant'ı yapmasaydık, tabelanı nereye dikecektin, gülücükle olmuyor, bu iş hizmetle ter dökmekle oluyor, Trabzon'un hizmet ayağı eksik, bu ayağı 29 Mart'ta halledeceğiz, çok iyi hizmetler bu tarihten sonra Trabzon'u bekliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset