Göktaş'tan Doğan'a ağır eleştiri

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, partisinin Maçka ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Trabzon Belediyesi'nden yolsuzluk kokuları geldiğini ileri sürerek, özellikle Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin ihalesini konu yaptı. Hamamizade'nin

Göktaş'tan Doğan'a ağır eleştiri

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, partisinin Maçka ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Trabzon Belediyesi'nden yolsuzluk kokuları geldiğini ileri sürerek, özellikle Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin ihalesini konu yaptı. Hamamizade'nin ihale sürecini gündeme getireceklerini ve tüm yasal olmayan işleri takip edeceklerini ifade eden Göktaş, daha sonra CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirdi. Göktaş, CHP'nin faili meçhullerin altından çıkan ve ülkenin istikrarına bomba koyan kişilerin avukatlığını yaptığını dile getirdi. Doğan Medya Grubu Başkanı Aydın Doğan'ı da eleştirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş partisinin Maçka İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada Trabzon Belediyesi'nden yolsuzluk kokuları geldiğini ve bunların takipçisi olacaklarını söyledi. Göktaş Aydın Doğan'ın gözaltına alınmasının ise kendisini şaşırtmayacağını kaydetti. Özellikle Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin ihalesi konusunda bazı duyumlar aldıklarını ve bunların sonuna kadar araştırılacağını dile getiren Göktaş. "Trabzon Belediyesi'nden burnumuza pis kokular geliyor. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin inşaatıyla ilgili bir takım duyumlar alıyoruz. Bunları takip edip gündeme getireceğiz. Trabzon Belediyesi'ndeki tüm yasal olmayan işlerin takipçisi olacağız. Kimse bunlara bizim seyirci kalmamızı beklemesin" dedi.

CHP'nin son dönemlerde AK Parti'yi yolsuzluklarla suçladığını ve Deniz Feneri davası ile AK Parti arasında bağlantı kurulmaya çalışıldığını kaydeden Göktaş, "AK Parti'yi CHP gibi zannedenler var. Deniz Baykal AK Parti'yi Reniz Feneri davasında eleştireceğine kendisine bir baksın. AK Parti'yi de kendisi gibi görüyor. Ama yanılıyor. Yazıklar olsun ona. O deniz feneri olayını günden yapıp prim toplamaya çalışıyor. Ama ülkede faili meçhullerin altından çıkan, ülkenin istikrarına bomba koyan kişilerin ise avukatlığını yapıyor. Sizin ne yaptığınız açıldığında her tarafınızdan pislik çıkar" ifadelerine yer verdi

AYDIN DOĞAN'A KELEPÇE TAKILIRSA ŞAŞIRMAM
Konuşmasında Doğan Medya Grubu Sahibi Aydın Doğan'a da eleştireler yönelten Göktaş, "AK Parti hukuksuz olan hiçbir şeyin altına imza atmaz. Bunu yapmadığı için de Deniz Feneri davası önyargılı olarak Doğan'ın gazetelerinde haddinden fazla yer bulurken, Ergenekon Davası görmezlikten geliniyor. Başbakan'a üç kez suikast hazırlandı ama bunlar gazetelerinde yer almadı. Bunlar tesadüf mü? Bugün partimizi gazetelerinde ağır şekilde eleştirip karalayan Doğan Medya'nın sahibi Aydın Doğan bir sabah evinde saat 6'da polisler tarafından gözaltına alınıp elleri kelepçeli olarak karakola götürülürse ben buna hiç şaşırmam. Bu benim için sürpriz olmaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset