Göktaş,memleketi Of’ta konuştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Seçimin Kendileri İçin Kazanmak ya da Kaybetmek Yarışı Olmadığını, 29 Mart'taki Seçimin Türkiye'yi Daha İleriye Taşıma Seçimi Olduğunu Belirtti. AK Parti Trabzon Of Teşkilatı, Belediye Konferans Salonu'nda

Göktaş,memleketi Of’ta konuştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Seçimin Kendileri İçin Kazanmak ya da Kaybetmek Yarışı Olmadığını, 29 Mart'taki Seçimin Türkiye'yi Daha İleriye Taşıma Seçimi Olduğunu Belirtti.


AK Parti Trabzon Of Teşkilatı, Belediye Konferans Salonu'nda düzenlediği törende ilçe ve belde belediye başkan adayları, belediye meclis ve il genel meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Programda konuşan AK Parti Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, aday tespitlerinde partinin kurallarına uymaya ve en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, belde belediye başkan, belediye meclis ve il genel meclis üyesi adaylarını kürsüye çağırdı.

Of Belediyesi'nin hizmetlerini anlatan VTR'nin ardından kürsüye gelen Of Belediye Başkanı Oktay Saral, 29 Mart öncesi çok büyük bir heyecan içerisinde olduklarını vurgulayarak, Türkiye'de yaşanacak hizmet ve hizmetkarlar bayramının arefesinde olduklarını belirtti.
AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş da seçimin kendileri için kazanmak ya da kaybetmek yarışı olmadığını, 29 Mart'taki seçimin Türkiye'yi daha ileriye taşıma seçimi olduğunu belirtti. Konuşmasının bir bölümünde hükümetin Ergenekon ve çetelerle olan mücadelesine değinen

NEYİN AVUKATISIN?

Göktaş şöyle konuştu: "Çeteler Türkiye'yi istedikleri gibi yönetmek istediler. Başbakanımızın bile hayatını kastetmek istediler. Bunlar ülkenin gelişmesinin önünde adeta prangaydılar. Bu çeteleri hallettiğimiz zaman ülkenin önü açılacak. İnşallah bunları ortadan kaldıracağız. Birisi de kalkmış bunların avukatıyım diyor. Neyin avukatısın? Faili meçhullerin, bombaların, huzuru tetikleyenlerin mi avukatısın? Siyasetçi milletin avukatı olur. Yolsuzluğun, çetelerin avukatı olmaz. Biz milletle beraberiz, milletin avukatıyız. Halk 29 Mart'ta milletin avukatıyla, çetelerin avukatının hesabını görecek." diye konuştu.

Adaylarla toplu fotoğraf çekilirken, başkan adayları şu isimlerden oluştu: Of Oktay Saral, Eskipazar Mustafa Ayaz, Kıyıcık Hasan Çakır, Ballıca Emin Bilgin, Uğurlu Ahmet Remzi Durmuş, Gürpınar Mehmet Öztürk, Bölümlü Faruk Öztürk, Cumapazarı Ahmet Saral. İl Genel Meclis Üye adayları ise Ahmet Çapoğlu, Halim Kaya, Dursun Yüksel oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset