GöktaşKadınlar 30 gün izinlisiniz

Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti Tanıtıp Toplantısında elinde belgelerin olduğunu ve haftaya düzenleyeceği bir basın toplantısıyla Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun gelen paralarla neler yaptığını açıklayacağını beyan etti. GÜLEN BAŞK

GöktaşKadınlar 30 gün izinlisiniz

Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti Tanıtıp Toplantısında elinde belgelerin olduğunu ve haftaya düzenleyeceği bir basın toplantısıyla Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun gelen paralarla neler yaptığını açıklayacağını beyan etti.

GÜLEN BAŞKAN DEĞİL, GÜLDÜREN BAŞKAN İSTİYORUZ
Trabzon Belediye Başkanını eleştiren Kemalettin Göktaş, “Bu sabah tanjanttan geçerken yeşil bir binada büyük bir afiş gördüm. Trabzon'un güler yüzü Volkan Canalioğlu yazıyordu. Biz böyle bir belediye başkanı istemiyoruz. Güler yüzlü bir belediye başkanı değil, Trabzon'u güldüren bir belediye başkanı istiyoruz. Konya 5 senede değişmiş modern bir şehir olmuş. Trabzon'da ise 5 yıl kayıp bir zaman bizim için. Bu 5 yıllık mesafeyi kapatmak için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

VOLKAN CANALİOĞLU PARTİSİNDEN KORKUYOR, CHP'LİYİM DİYEMİYOR

AK Parti teşkilatında bulunan kadınlara seslenen Kemalettin Göktaş, ilginç bir yaklaşımda bulunarak, kadınların 30 gün eşlerinin kendilerine izin vermesini ve partiye çalışmalarını istedi. Göktaş, “CHP'nin adayı Volkan Canalioğlu, ben CHP'liyim demeye çekiniyor, korkuyor partisinden, partisinden çekinen bir belediye başkanı olur mu. Bunun için çalışan ekipler ta İstanbul, Ankara'dan geldi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği diye bir dernek duydunuz mu arkadaşlar. Onların bayanları gelip kapı kapı dolaşıyorlar. Onların kimin yanında olduklarını, kimin karşısında olduklarını iyi bilmemiz lazım. Özellikle siz bayan kardeşlerim bunları iyi bilin. Bunlar CHP'ye oy istiyorlarsa bunun bir anlamı vardır. Onun için benim bayan kardeşlerim hiç durmamalıdır. Biz o kapılara vuramıyoruz erkek olduğumuz için, çekiniyoruz, bayan hanım çıkar karşımıza uygun olmaz onun için. Bayan kardeşlerimiz 30 gün kocalarınıza bizim partiden izin kağıdı göndereceğiz. İzin isteyeceğiz. Kocalarınız çorbalarını pişirsinler, çocuklarınıza baksınlar. Kadınlar 30 gün izinlisiniz” dedi.

CHP TELEFERİK MALZEMELERİNİ GÖRÜRSE ALIP KAÇAR

Trabzon'a 2 tır dolusu teleferik malzemesi gönderdiklerini bu malzemelerin kayıp olduğunu söyleyen Göktaş, Belediye Volkan Canalioğlu'na bu malzemelerin nerede olduğunu sordu.
Göktaş, “Dikkatimi çeken bir şey oldu. MHP'nin adayı Cevdet Saral iyi bir dostumuzdur. 'Ben Boztepe'ye teleferik yapacağım' diyor. Yapsın güzel bir şey. CHP bu teleferiği görürse alıp kaçar, bir başkasına verirler. Biz teleferik getirdik buraya 2 tır dolusu teleferikle ilgili malzeme getirdik buraya, kayıp bu teleferik. Aylardır soruyoruz, nerede bu teleferik. 50 tonluk teleferik yok, kayıp. CHP nereye verdi bu teleferiği. Bunun cevabı yok. Milletin malını siz nasıl başkalarına verirsiniz. O açıdan MHP'li arkadaşa şunu söylüyorum, eğer yapacaksa bunu halk partililerin görmemesi lazım” dedi.

GÖKTAŞ'IN DOSYASINDA NELER VAR
Elinde önemli bir dosya olduğunu ifade eden Göktaş “Benim bir dosyam var. Bu dosya CHP'li Mehmet Sevigen'in dosyasından daha mühim bir dosyadır. Bunu haftaya bir basın toplantısıyla açıklayacağız. 5 yıllık dönemde CHP'nin iş yapmayıp, neler yaptığını halkımıza göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset