Göktaş suç duyurusunda...

 AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Emre Belözoğlu ve mesaj olayında ismi geçenler hakkında bugün Trabzon Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş 2010- 2011 Süper Lig sezonunda yaşanan olay

Göktaş suç duyurusunda...

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Emre Belözoğlu ve mesaj olayında ismi geçenler hakkında bugün Trabzon Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş 2010- 2011 Süper Lig sezonunda yaşanan olaylarla ilgili bugün Trabzon Adliyesine gelerek, AK Partili Av. Ahmet Metin Genç ile birlikte suç duyurusunda bulundu.

Göktaş'ın açıklamalarından satırbaşları

Sizlerinde bildiği gibi Ankaragücü Fenerbahçe maçı öncesi açıklama yapmıştık.  Ama o futbolcunun ismini açıklamamıştık. Emre Belözoğlu’nun bir futbolcuya telefon ettiğini, o futbolcuya maça fazla asılmaması gerektiğini buna karşı Fenerbahçe’nin o futbolcuyu alacağını söyledi. Bunu açıklamıştık daha sonra içeriğini kamuoyuyla paylaştık.

Tüm Türkiye televizyon ekranlarında bu olayı duydu. Sonuç olarak bir iddia ortaya attık ama kanıtı yoktu. Daha sonra yurtdışına gittim geldiğim de bana bir imzasız mektup geldi imzasız telefon numaralarıyla mektupta kim kiminle mesajlaştı kim kiminle konuştu detayıyla bana bildirildi.

Bu anlamda gerçekten spor ahlakına uygun olmayan şike olan bir davranıştır. Hukuken bu suçtur ve bunun takipçisi olmak üzere şuanda adliyeye gelmiş bulunmaktayız. Dilekçemizi hazırladık az sonra dilekçemizi vereceğiz.

Biz sporda kirliliğin oluşmaması sürmemesi ve sporda saha dışı oyunların saha dışı ellerin sahaya sokulmaması noktasındaki karalı mücadelemiz sürecektir. Bu işin peşini bırakmayacağız.

Hukuki süreçteki çalışmamızı Ahmet Metin Genç’le beraber sürdürüyoruz.

Bu anlamda iki talebimiz olacaktır. Bir tanesi suç duyurusu, bir tanesi de ligin tescil edilmemesi konusu olacak.

Ligin tescil edilmemesi konusundaki talebimiz şuan itibariyle buradaki mahkemede olamıyor.

Emre Belözoglu’nu karşıma alıp onunla bu tartışma içine girmek istemedim kendisi içine gerdi doğal olarak kendisini aklamak istiyordu.

Bütün kamuoyu bana hak verdi. Bana hakaret eden Fenerbahçe taraftar sitelerinde taraftar adam haklıymış yönünde mesajlar çekti.

Şimdi diyor ki bu işi ben yapmadım şakaya yaptım gibi gayri ciddi beyanlar itiraflar var. Bunun için bizde bunun en iyi yolu mahkemelerden teknik olarak tespit edilmesidir. bu tespit edilince bütün gerçek ortaya çıkacak

Asistan şaka dedi futbolcu şaka dedi o asistan şaka dedi biliyorsunuz. Ahmet Bulut denen menajerin iki tane asistanı var. Bir tanesi Emre Belözoğlu’nun yakını Ekrem isimli asistanın telefonundan bu mesajlar çekilmiştir. Kamuoyunda ortaya çıkınca biz şaka yaptık diyorlar. Madem şakadır ciddiyse şakaysa mahkeme buna karar verecek.

Tehdit almadım, bizi kimse tehdit edemez. Biz Trabzonluyuz hakaret aldım ağza alınmayacak şeyler. Bunların hepsine avukatım vasıtasıyla dava açacağım. Hepsini tespit ettiriyorum. Kim ne yaptığını erkekçe mertçe ortaya çıksın onları da göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler