Giresun sürpriz bir isime emanet!

İllerin milletvekilleri arasında paylaştırıldığı CHP'de Giresun'dan sorumlu olan Nesrin Baytok Kılıçdaroğlu'nun Giresun gezisine katılacak. Kurultayın ardından toplanan ilk Parti Meclisi'nde milletvekilleri kura ile illeri paylaşmış, Baytok'a kurada Gires

Giresun sürpriz bir isime emanet!

İllerin milletvekilleri arasında paylaştırıldığı CHP'de Giresun'dan sorumlu olan Nesrin Baytok Kılıçdaroğlu'nun Giresun gezisine katılacak.

 

Kurultayın ardından toplanan ilk Parti Meclisi'nde milletvekilleri kura ile illeri paylaşmış, Baytok'a kurada Giresun çıkmıştı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum ile yarın Giresun'da buluşacak olan Nesrin Baytok önce Kılıçdaroğlu'na programında eşlik edecek ardından ilçelerde nabız yoklayacak.

 

Giresun'da üç günlük bir çalışma planladıklarını söyleyen Nesrin Baytok, yaptığı açıklamada, "Giresun için fındık hayati bir konu. Giresun'un ciddi bir başka sorunu da ulaşım. Hem havaalanı hem tren ve karayolu bağlantıları talebi olan Giresun'un sorunlarını yerinde göreceğiz. İl belediye başkanlığını biz kazanmıştık. Giresun'da CHP'ye büyük bir teveccüh var. Ben de büyük bir mutlulukla gidiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset