Genelkurmay'a HAS şok!

HAS Parti, 28 Şubat postmodern darbesi süreci ile ilgili olarak dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı ve Genelkurmay 2. başkanı olan Çevik Bir hakkında Ankara Adliyesi'ne giderek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.TBMM A

Genelkurmay'a HAS şok!

HAS Parti, 28 Şubat postmodern darbesi süreci ile ilgili olarak dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı ve Genelkurmay 2. başkanı olan Çevik Bir hakkında Ankara Adliyesi'ne giderek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun emekli Orgeneral Çevik Bir ile eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt hakkında hiçbir işlem yapılmamamasını eleştirmesine şu sözlerle cevap vermişti:

"Çevik Bir niye geziyor? Bana ne ulan geziyorsa, git savcıya söyle, ver belgelerini de eline, atsın adam içeri. Geç bile kaldı bana sorarsan. Laf mı şimdi bu"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset