Genç, vekilleri ne ile kıyasladı!

SKYTÜRK'te programına son verildikten sonra ART'nin ekranını açtığı Nihat Genç, devletin 30 bin çobana bakması gerektiğini bunun ülke için çok önemli olduğunu söyledi. Türklerin yıllardır süre gelen köy kültürünün artık yok olmaya başladığını ifade eden N

Genç, vekilleri ne ile kıyasladı!
SKYTÜRK'te programına son verildikten sonra ART'nin ekranını açtığı Nihat Genç, devletin 30 bin çobana bakması gerektiğini bunun ülke için çok önemli olduğunu söyledi.

Türklerin yıllardır süre gelen köy kültürünün artık yok olmaya başladığını ifade eden Nihat Genç, AK Parti'nin insanlara yaptığı yardımların köylüleri tembelleştirdiğini söyledi.

Halka yapılan yardımlara karşı olmadığının altını çizen Nihat Genç, Karadeniz'de yaşanan bir olayı da şöyle anlattı:

"Tayyip Erdoğan Bey milletvekillerine demiş ki, 'Bayramda köylere, kasabalara gidin. Seçmenden uzak durmayın' diye. İl başkanı da alıyor milletvekillerini Ankara'dan getiriyor, kasabaya götürüyor. Oturuyorlar kahvede. Kasabalı surat asıyor, küsmüş gibi oturuyorlar, hiçbiri milletvekillerinin yüzüne bakmıyor.

Bir bakmıyor, iki bakmıyor, hoş beş diyen yok, selam veren yok. İl başkanı tabii ki çıldırıyor, 'Ya kardeşim Ankara'dan, koca Meclis'ten milletvekillerini getirdik, yüzüne bakmıyorsunuz, ayıp diye bir şey vardır'. Oradan köylüden yaşlı bir ihtiyar diyor ki, 'Ya beyefendi, Tayyip Bey'e söyleyin bunları göndereceğine yarım çuval kuru fasulye gönderseydi. Biz ne yapacağız bunları' diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler