Genç tebrikleri kabul ediyor

AK Parti 3'üncü Olağan Kongresi'nde İl başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. AK parti İl binasında önce Memur-Sen İl başkanı Mehmet Kazancı ve yöneticilerini makamında kabul eden Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dil

Genç tebrikleri kabul ediyor
AK Parti 3'üncü Olağan Kongresi'nde İl başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK parti İl binasında önce Memur-Sen İl başkanı Mehmet Kazancı ve yöneticilerini makamında kabul eden Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek şunları kaydetti. “Daha öncede ben bu görevde bulundum. Biz bu göreve gelirken ilimize daha iyi hizmet getirme amaçlı göreve talip olduk. Geçmiş dönemlerde de Sivil Toplum Kuruluşları ile çok verimli çalışmalarımız olmuştu. Türkiye'nin en büyük sendikası olan Memur-Sen'e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Memur-Sen il Başkanı Mehmet Kazancı, İl Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, beraberinde gelen 11 Oda başkanını tanıttı. Kazancı, daha sonra mevcut gündemi konuşmaya başladı.

Daha sonra İşçi Emeklileri Dernek Başkanı Burhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek ziyaret çilerlerle ilgilenerek dernek hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Bayraktar, derneğin 1970'de kurulduğunu belirterek şunları ifade etti. “Derneğimiz 1970 tarihinde kuruldu. Şu anda 6800 üyemiz mevcut. Bu rakam her geçen gün artmakta. Ülkemizde dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız yeteri kadar etkin değiller. Bunu yanı sıra, sizi ve yönetim kurulu üyelerinizi yeni görevinden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler