Genç Parti'den AKP'ye Destek

Şirin, seçim sonuçlarını önünüzdeki günlerde analiz edeceklerini de söyledi.22 Temmuz seçimlerinden sonra Genç Parti'den ilk değerlendirme Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin'den geldi.

Genç Parti'den AKP'ye Destek

Şirin, seçim sonuçlarını önünüzdeki günlerde analiz edeceklerini de söyledi.

22 Temmuz seçimlerinden sonra Genç Parti'den ilk değerlendirme Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin'den geldi. Alınan sonuçların her iki kişiden birinin AKP'ye oy verdiğini ortaya koyduğunu söyleyen Şirin, yaptığı açıklamada bu netice karşısında Erdoğan'ın bu çok büyük desteği büyük bir olgunlukla karşılaması gerekir dedi.

Erdoğan'ın kendisine oy verenleri azınlık olarak görmemesini ve uzlaşmacı tavrını önümüzdeki 5 yıla yayması gerektiğini de dile getiren Şirin, seçim sonuçları konusunda ise çok da değerlendirecek bir şey yok, sonuç ortada dedi. Genç Parti olarak önümüzdeki günlerde seçim sonuçlarını ve alınan oy oranını analiz edeceklerini vurgulayan Şirin, bundan sonra bize de bu kadar önemli bir netice almış iktidara yardım etmek düşer diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler