Genç, Gül'ü protesto etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'da Yeni Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Kurul salonunda, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in protestosu ile karşılaştı. Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın daveti ile Genel Kurul salonuna giren Gü

Genç, Gül'ü protesto etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'da Yeni Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Kurul salonunda, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in protestosu ile karşılaştı.

Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın daveti ile Genel Kurul salonuna giren Gül, kürsüye geçti ve istiklal marşının okunmasından hemen sonra, Kamer Genç, "Çankaya Köşkü'nden Atatürk'ün izleri siliniyor. Protesto ediyorum" diye bağırdı.

GÜL ORALI OLAMADI
Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın uyarılarına rağmen susmayan Kamer Genç'le ilgilinmeyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuşmasına başlarken, Genç de Genel Kurul salonunu terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler