"Geldikleri gibi gidecekler"

CHP Trabzon Çaykara ilçe teşkilatının düzenlediği “İktidar yürüyüşü” gecesine katılan Genel Başkan Yardımcısı M. Volkan Canalioğlu, halkın iktidarının yakın olduğunu belirterek, “Bunlar 12 Haziran’da geldikleri gibi gidecekler” dedi.Uzungöl’de düzenlenen

"Geldikleri gibi gidecekler"

CHP Trabzon Çaykara ilçe teşkilatının düzenlediği “İktidar yürüyüşü” gecesine katılan Genel Başkan Yardımcısı M. Volkan Canalioğlu, halkın iktidarının yakın olduğunu belirterek, “Bunlar 12 Haziran’da geldikleri gibi gidecekler” dedi.

Uzungöl’de düzenlenen gecede konuşan Canalioğlu, yeşil kart sayısını artırmakla övünen AKP iktidarının her geçen gün artan yoksulluktan hiç söz etmediğini belirterek, esnafa verilen kredinin miktarını artırdığını anlatırken övünen iktidarın 12 Haziran’da gideceğini iddia etti. Halkın iktidarında Türkiye’yi adil bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini belirten Canaloğlu, “Esnafımız kredi dahi alamaz duruma geldi. Çünkü esnaf kredi için kefil gösteremiyor. Herkes borçlu, herkes icralık.. Yoksulluk bir kader değildir.. Vatandaşlarımızı verdikleri kömür ve kumanya ile deşifre ediyorlar.. Halkın iktidarında yoksul vatandaşımız aile sigortası adı altında her ay bankaya gidip maaşını alacak ve onuru ile yaşayacak” dedi.

Canalioğlu, CHP iktidarında intibak yasasını çıkaracaklarını, atama bekleyen 300 bin dolayında öğretmenin de atanacağını ifade ederek, “13 Haziran 2011’de her şey yeniden başlayacak, korku imparatorluğu gidecek, yerine aydınlık ve mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye gelecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset