Gandi, Erdoğan'ı neyle suçladı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın PKK terör örgütüne karşı söylediği 'Bıcak kemiğe dayandı' sözlerini değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı tutarsızlıkla suçladı."Sözler, kendi içerisinde bir tutarsızlık taşıyor. 'Ramazanı bekleyelim' demek

Gandi, Erdoğan'ı neyle suçladı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın PKK terör örgütüne karşı söylediği 'Bıcak kemiğe dayandı' sözlerini değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı tutarsızlıkla suçladı.

"Sözler, kendi içerisinde bir tutarsızlık taşıyor. 'Ramazanı bekleyelim' demek, yani 'Ramazanda şehitler gelebilir, bunu makul karşılayalım' anlamına mı gelecek?"

Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'ne giderken partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Nevşehir il sınırında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TERÖRÜ BİTİRMEMİZ LAZIM
İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri...

''Terörle mücadele etmek, hepimizin görevidir. AKP'nin de MHP'nin de CHP'nin de BDP'nin de görevidir.

Terörden bu insanlar çok çekti. Terörü bitirmemiz lazım ama terörü bitirmek silahla olmuyor, 30 yıllık deneyim bunu gösterdi. Bugüne kadar terör bitmediyse bunun tek sorumlusu vardır, siyaset kurumu görevini getirmedi, çözüm üretmedi. Şimdi geldiğimiz nokta 'yeniden silaha sarılacağız, yeniden silahlı çatışmaya gireceğiz

.Barışın dilini kullanmak durumundayız, herkesi kucaklamak durumundayız. İnsanları ayırmadan ama hep beraber teröre karşı ortak bir politika geliştirmeliyiz, geliştirmek durumundayız. O nedenle, ben siyaset kurumunun görev yapmasını, bütün siyasi partilerin teröre karşı ortak mücadele etmesi gerektiğini söyledim, defalarca çağrıda bulundum.

Gelin siyasetçiler bir araya gelelim, terörü sonlandırmak için ne yapılması gerekiyorsa ortak görüşlerimizi bildirelim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset