FİFA kokartlı hakem siyasette

5 yıl FİFA kokartlı olmak üzere 15 yıl hakemlik, 2 yıl Merkez Hakem Kurulu'nda atama komisyonu ve Süper Lig gözlemcisi olarak görev yaparken geçen ay Haluk Ulusoy'un yemeğine katıldığı için aldığı eleştiriler sonucu bu görevinden de istifa eden Ali Aydın,

FİFA kokartlı hakem siyasette

5 yıl FİFA kokartlı olmak üzere 15 yıl hakemlik, 2 yıl Merkez Hakem Kurulu'nda atama komisyonu ve Süper Lig gözlemcisi olarak görev yaparken geçen ay Haluk Ulusoy'un yemeğine katıldığı için aldığı eleştiriler sonucu bu görevinden de istifa eden Ali Aydın, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Belediye Başkan adayı oldu.

Ayışığı Düğün Salonu'nda MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural'ın da katılımıyla düzenlenen törene eşi Nudar Aydın ile birlikte katılan Ali Aydın, partililere teşekkür etti. Kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren Ali Aydın, adaylığının son bir hafta içerisinde netleştiğini ancak bazılarının bundan büyük korku duyduğunu ifade etti.

Aydın, "MHP'den adaylığımın konuşulmasının ardından 'Ali Aydın belediyecilikten ne anlar' denilmeye başladı. Ben bunu korku işaret olarak görüyorum. Kaldı ki bu bir ekip işidir. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset