Esnafın oyu Bizim Süleyman'a

Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, hazırlanan belediye encümen listesinin ardından vakit kaybetmeden esnafın huzuruna çıktı. Ziyaretine Pazarkapı esnafıyla devam eden Demokrat Parti belediye başkan adayı Süleyman Aydoğdu,esnafın sorunl

Esnafın oyu Bizim Süleyman'a
Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, hazırlanan belediye encümen listesinin ardından vakit kaybetmeden esnafın huzuruna çıktı.

Ziyaretine Pazarkapı esnafıyla devam eden Demokrat Parti belediye başkan adayı Süleyman Aydoğdu,esnafın sorunlarını dinledi

Aydoğdu, halkın ve esnafın ilgisinden memnun kaldığını belirterek,” Trabzon belediyesinde 30 Marttan itibaren beyaz bayrağı çekeceğiz. Bu bayrak bütün Trabzon'u temsil edecek ve Trabzon'un var olan sorunlarını el ele vererek çözeceğiz. Bu azim ve kararlık biz de mevcuttur” dedi.

Aydoğdu esnaf ziyaretinde bugüne kadar hiçbir belediye başkan adayının uğramadığı Kazaoğlu sokakta ilgiyle karşılandı.

Esnaf Ekrem Aydemir, bu güne kadar bu sokağa hiçbir belediye başkan adayının uğramadığını belirterek, “Bu yüzden kapımızı ilk çalan belediye başkan adayına oyumuzu verme kararı aldık” dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler