Erhan Nadir’den Çakıroğlu’na cevap: “Susup hizmete devam edeceğiz.”

AK Partili Nadir’den İYİ Partili Çakıroğlu’na cevap verdi.

Erhan Nadir’den Çakıroğlu’na cevap: “Susup hizmete devam edeceğiz.”

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, İyi Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Davut Çakıroğlu’nun iddialarına cevap verdi.

Erhan nadir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“AK Parti iktidarları döneminde hem yerelde hem de genelde ciddi yatırımlar yapıp ciddi projelerin peşinde koşulurken aynı zamanda maalesef bilgi eksikliği olan ve bilgi eksikliğini gidermek yerine bu eksik bilgi ile Trabzon kamuoyunu meşgul etmeye çalışan kişilerin ortaya attığı bilgi kirliliğini de düzeltmeye çalışıyoruz.

Ne zaman gündemden düşse bir bahane bulup kendisini hatırlatmaya çalışan, kendi partilileri ile bile uzlaşamayan Sayın Çakıroğlu, sanırım birilerine selektör yakmak için bu sefer de şehrimizin en önemli marka değeri üzerinden kendi reklamını yapma derdine düşmüş olduğunu basın yayın organlarında gördük.

Sayın Genel Başkanı Meral Hanım Fenerbahçe camiasına yaranmak için Trabzonspor üzerinden siyaset yaparken sesi çıkmayan, her konuda Trabzonspor’a destek olan Hazine ve Maliye Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Berat Albayrak üzerinden Trabzonspor ve güzide taraftarımız dövülürken başını kuma gömüp sesi çıkmayan muhterem, şimdi Trabzonspor üzerinden reklam yapmaya çalışıyor.

Ne acıdır ki; Yaptığı iş gereği sanırım mimari projeden başka projeye bakamamış olan arkadaş, Şehir Hastanesinin yapılacağı alan ile ilgili bazı iddialarda bulunmayı tercih ederek gazete sütunlarında yer bulabilmek için çırpınıp duruyor.

Sayın Çakıroğlu bilmelidir ki Trabzonspor Trabzon’undur. Sayın Cumhurbaşkanımız Şenol Güneş Kompleksini Trabzonspor’un ve Trabzonluların kullanımına verirken aynı zamanda TOKİ’ye devredilen ve TOKİ tarafından ticari olarak değerlendirilmesi planlanan Hüseyin Avni Aker ve etrafındaki alan da tekrar Sayın Cumhurbaşkanımızın hemşerilerimize bir hediyesi olarak Millet Bahçesine dönüştürülmüştür. 

Yakında halkımızın hizmetine sunulacak olan Millet Bahçesinden dolayı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrilerim adına bir kere daha şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti olarak bizlerin hizmetlerimiz ile halkımızın gönlünde kurduğumuz gönül bağını kıskanıp hasetlik edenlerin kendi reklamlarını yapmak için yeni argümanlar kullanacağı güne kadar susup hizmete devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler