Ergin Aydın'dan iddialara cevap

Aydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un yerel bir gazetede yer alan beyanının ardından başlayan tartışmalara düzenlediği basın toplantısında cevap verdi. Trabzon Belediyesi'nin Nisan 2008 Meclis toplantısında görüşülen 2007 yılı kesin hesap

Ergin Aydın'dan iddialara cevap
Aydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un yerel bir gazetede yer alan beyanının ardından başlayan tartışmalara düzenlediği basın toplantısında cevap verdi.

Trabzon Belediyesi'nin Nisan 2008 Meclis toplantısında görüşülen 2007 yılı kesin hesap sonuçlarına göre, belediyenin borç tablosunda 4 yılda belediyenin kasasına yaklaşık 270 milyon YTL girdiğini belirten Aydın, bu paranın belediyenin bütün gelirlerini kapsadığını kaydetti.

Milletvekili Mustafa Cumur'un yerel bir gazetede yer alan '4 yılda Trabzon Belediyesi'nin kasasına 270 milyon YTL girdiği ve bu paralarla hangi mega projenin üretildiği' şeklindeki beyanının belediye yetkilileri ve CHP Trabzon yönetimi tarafından çarpıtıldığını ileri süren Aydın, "Belediye kasasına 4 yılda giren bu 270 trilyon ile ne yapılmıştır?

CHP'li yöneticiler bu konuya açıklık getirmelidir. Vatandaş bu paranın karşılığında yatırım beklemektedir. Yerel seçimlere yaklaşılan bir dönemde daha şimdiden gerçek dışı beyanlarla Trabzon halkını yanıltmak için yapılan bu girişimlerin sonuçsuz kalacağı şüphesizdir" dedi.

AK Parti olarak belgelemedikleri hiçbir konunun arkasında olmadıklarını dile getiren Ergin Aydın, "Gerçek dışı beyanlarda bulunan kim olursa olsun daima karşısında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim iktidarda olduğumuz dönem içerisinde hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün belediyelere eşit davranılmıştır. Bu süreç içinde Trabzon Belediyesi de öz evlat muamelesi görerek fazlası ile hakkını almıştır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset