Ergin Aydın ne demek istedi?

AK Parti'de Trabzon Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan ikinci isim Ergin Aydın oldu. AK Parti İl Binası'nda aday adaylığını açıklayan Ergin Aydın'a destek verenlerde beraberinde geldi. Aydın, 3 aydır Belediye Başkan adaylığına hazırlandı

Ergin Aydın ne demek istedi?

AK Parti'de Trabzon Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan ikinci isim Ergin Aydın oldu. AK Parti İl Binası'nda aday adaylığını açıklayan Ergin Aydın'a destek verenlerde beraberinde geldi. Aydın, 3 aydır Belediye Başkan adaylığına hazırlandığını ifade eden Aydın, en büyük projesinin Trabzon'u 2011 Gençlik Olimpiyatları'na hazırlamak olduğunu söyledi.

YARIN ANKARAYA GİDİYOR
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, adayların fazla olmasını bir zenginlik olarak değerlendirdi.
Adaylık süreci ile ilgili Bakan Özak ve Milletvekilleriyle Ankara'da yarın bir toplantı yapacaklarını belirten Muhammet Balta Balta, adaylara eşit mesafede olduklarının altını çizerek, “Anket çalışmalarının ardından belediye başkan adayını önüne giden isimlerden Başbakan Recep Tayip Erdoğan, takdir edecektir. Adayın açıklanmasının ardından 29 Mart'ta Trabzon Belediye'sini AK Parti kazanacak ve yerel kalkınma stardı başlayacaktır ” dedi.

DOĞDUĞUM VE YAŞADIĞIM ŞEHİR
Balta konuşmasını 'Çok değerli kardeşim' diyerek Ergin Aydın'a bıraktı. AK Parti'nin kurucusu ve iki dönemdir Merkez İlçe Başkanlığı yapan Ergin Aydın, son merkez ilçe seçimlerinde belediye başkan adaylığını düşündüğü için aday olmadığını söyledi.
Aydın, “Doğduğum, yaşadığım ve hizmet ettiğim şehrimin belediye başkanlığına aday olmaya karar verdim. En büyük projem ise Trabzon'u 2011 Olimpiyatları'na hazırlamaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset