Ergin Aydın AKP'den aday!

Trabzon AKP'de adı belediye başkan adaylığına geçen isimler, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun istifası ve aday adaylığı başvurusundan sonra kendilerine yeni bir yol haritası çizmeye karar verdiler. Adı, Belediye başkan aday adaylığına geçen 3 etkin isim konu

Ergin Aydın AKP'den aday!

Trabzon AKP'de adı belediye başkan adaylığına geçen isimler, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun istifası ve aday adaylığı başvurusundan sonra kendilerine yeni bir yol haritası çizmeye karar verdiler. Adı, Belediye başkan aday adaylığına geçen 3 etkin isim konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

Faruk Kanca.." Aday olduğumu açıkladım. Ancak, şu anda durumu gözlüyorum. Sayın Gümrükçüoğlu'nun durumu önemli tabi. Kendiliğinden mi yoksa önemli yerlerden mi işaret alarak aday oldu. Bunlar bizim yol haritamızı da belirleyecek.."

Ali Rıza Akdeniz " Şu aşamadan sonra adaylık başvurusunda bulunacağımı tahmin etmiyorum. Gümrükçüoğlu'nun istifası ve adaylı başvurusu Ankara'nın Trabzon özelinde belli planları olduğunu gösteriyor.."

A.Metin Genç " Partimizin aday belirleme süreci belli. Bu sürecin istişareler sonucu netleşeceğini de biliyoruz. Partimiz için hayırlı olsun"

ERGİN AYDIN "ADAYIM"
Diğer bir aday adayı ise Ergin Aydın aday olacağını resmen açıkladı. Aydın "Müracaatımı yapıyorum. Her bir aday adayı eşit şartlarda. Temayül yoklamasına bütün adayların gireceği bir ortamda elbette Trabzon için hayırlısı olur" dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler